dinsdag 18 april 2017

Pasen 2017.

Ik had jullie nog niet laten genieten van ons paas etentje afgelopen zondag.
Voor een keer heb ik het vrij sober gehouden, maar met toch wel een speciaal voorgerechtje.
Ik noem het Lasagna Caprese.



Geïnspireerd door lasagne en tomaat mozzarella ging ik aan de slag.
Gekookte lasagne bladen met schijfjes tomaat, mozzarella en parmaham tussen.
Afgewerkt met pesto, geraspte parmesan en een basilicum blaadje.



Het hoofdgerecht was een stoofpotje van lamsvlees met selder en wortels in de hoofdrol.
Het vlees eerst aangebakken waarna het het gezelschap kreeg van ui, selder en wortel en natuurlijk flink wat look.
Een scheutje witte wijn om het geheel te blussen en dan een doos tomatenblokjes.
En dan veel geduld en alles rustig laten gaar sudderen. 
Geserveerd met aardappelgratin.


Als dessert en klassiek gebakje van bij de bakker.


Het was weer een lekker paasfeest. 


Geen opmerkingen: