maandag 14 april 2014

Lasagne met spinazie en zalm - Lasagna with spinach and smoked salmon.


Soms hoeft koken niet ingewikkeld te zijn om lekker te zijn.
Neem nu deze lasagne, klaar in een wip en oohh zo lekker.
Gewoon een beetje olie en een laagje spinazie in room op de bodem van de ovenschotel leggen en dan kan je beginnen aan de laagjes.
Een laagje lasagne bladen, spinazie en gerookte zalm en zo alsmaar verder tot alles op is.
Eindigen doe je met een laagje spinazie en afwerken met mozzarella schijfjes.
Tot slot 40 minuten om 180° in de oven en je kan smullen.

***

Sometimes cooking doesn’t need to be complicated to be delicious.
For example this lasagna, ready in a snap and oohh so good.
Just poor a little oil in an oven tray and a little layer of spinach in cream and then you can start with your layers.
A layer of lasagna sheets, spinach and smoked salmon and so you continue building till no ingredients are left.
You end with a layer of spinach en to finish some mozzarella.
Then you bake it for 410 minutes on a 180° and dinner is served. 


Geen opmerkingen: