woensdag 14 mei 2014

Turkse avond.

Afgelopen weekend hadden we een Turkse avond.

Het voorgerecht bestond uit een Turks herders slaatje, bestaande uit ijsberg sla, tomaten, rode ui, komkommer, olijven en feta blokjes, dit alles overgoten met een heerlijke dressing. 


Het hoofdgerecht was een stoofpotje van kalfsstoofvlees met oranje paprika, tomaat en boontjes. 
Dit alles in gezelschap van Griekse pasta.




Mijn dessert was een beetje een experiment.
Het uitzicht was dan wel niet echt geslaagd, de smaak was des te meer een succes.
Het was een combinatie van een mascarpone crème, merengue en zelf gemaakte kersenconfituur.
Normaal gezien moesten dit mooi laagjes vormen en die waren spijtig genoeg niet zo goed zichbaar.
Maar achja, ik noem dan ook niet Dominic Persoone of Roger Van Damme, mij kan je eerder vergelijken met een Nigella Lawson, eerlijke en lekkere comfort food.


Geen opmerkingen: