woensdag 7 mei 2014

Dag 2 van ons gastronomisch weekend in Wurfeld.

En hier zijn we weer met de menu van dag van ons gastronomisch weekend in kasteel Wurfeld in Maaseik.
Hier zijn we toen een een 6-gangen menu.

Als aperitief had ik een cocktail maison en mijn echtgenoot een Gin-tonic. 
Het hapje bestond uit een mousse van krab, een vissoepje en Parma ham.


Het eerste voorgerecht was een terrine van wild met een slaatje, een heerlijke peterselie dressing en een gedroogd sneetje Parma ham.


Dan volgde een aspergesoep.


Het warme voorgerecht was een op vel gebakken zeebaars met een puree met stukjes zalm in en een mousseline saus.


Het hoofdgerecht was een lams hammetje met seizoensgroentjes, een ratatouille en een flantaartje met courgette. 


Tot slot het dessert, een trio van mango bestaande uit mango ijs, een granité van mango en een mangotaartje, dat alles op een streepje chocolademousse. 


Om in schoonheid af te sluiten, een Chivas Regal.


Geen opmerkingen: