maandag 5 mei 2014

Lasagne met balletjes en courgette.


Hier mijn versie van lasagne met gehaktballetjes en courgette.
Makkelijk en snel klaar.
Je begint met een uitje aan te bakken en daarna voeg je courgette blokjes toe.
Alles kruiden met peper, zout en kruiden naar smaak.
Dan een fles tomatenpulp en een pakje soepballetjes, ik zei het toch, snel klaar :-)
Dit alles mag een dik half uurtje sudderen op een zacht vuur.
Dan kan het opbouwen van de lasagne beginnen.
Eerst een beetje olie en saus in de ovenschotel doen, dit om het aanbakken tegen te gaan.
Dan een laagje lasagne bladen, saus en een paar toefjes mascarpone verdeeld over het geheel.
Zo herhaal je laag per laag.
Tot slot werk je de bovenste laag af met saus en schijfjes mascarpone.
Dit alles mag een 40 minuten op 180° in de oven en dan smullen maar. 


Geen opmerkingen: